Ah, trouwens...

Hadden we al verteld dat we dringend op zoek zijn naar een copywriter die onze copy write en samen met onze AD de meest crazy, straffe... euhm... dinges bedenkt?

SUPERMACHINE

Please view this page on a mobile device

CONVOI

• Convoi

Buitengewone concepten, daar houdt SUPERMACHINE van. Convoi bouwt met meer dan 45 containers een mini-stad op het Antwerpse Eilandje, en brengt zo fashion, food, design en cultuur samen in een uitzonderlijk decor.

SUPERMACHINE vertaalde dit concept door naar een krachtige branding, een website met een strak design en sublieme fotografie.

CONVOI

DE UITDAGING

Urban all the way

Convoi claimt terecht een uitzonderlijk concept door 45 scheepscontainers om te bouwen tot het epicenter voor fashion, food, design en cultuur in Antwerpen. Een idee dat ook visueel de juiste vertaling nodig had.

De nieuwe branding en website moesten het urban karakter van Convoi extra in de verf zetten, maar ook zowel winkeleigenaars als shoppers overtuigen om naar de locatie te komen. Convoi is the place to be.

ONZE AANPAK

Drie targets

De drie grote doelstellingen voor dit project werden nauwkeurig uitgespit. Dat urban en trendy imago visueel brengen maar ook interesse opwekken bij entrepreneurs om bij Convoi een ruimte te huren. En uiteraard zo veel mogelijk volk naar de locatie krijgen.

Een aantrekkelijk en gebruiksvriendelijk design, ondersteund door research en uitnodigende copy dus. Onze designers en copywriters bestudeerden de urban culture terwijl de huisfotograaf al aan composities begon te denken.

DE UITWERKING

Usability en eye-catchers

SUPERMACHINE koos uiteindelijk voor een strakke branding, met een opvallend logo, een straf lettertype en een simpel kleurenpalet. De structuur van de website werd zo opgebouwd dat ze naast het imago boosten, ook voor de nodige conversies zorgt.

Als echte eye-catcher kreeg elke pijler - cultuur, fashion, food, design- een ondersteunend beeld, geschoten in de studio. Daarbij stond compositie en kleur centraal, om zo een opvallend beeld te creëren. Ideaal promo-materiaal voor de containers.

NOOD AAN CREATIVITEIT?

HELLO@SUPERMACHINE.BE