Ah, trouwens...

Hadden we al verteld dat we dringend op zoek zijn naar een copywriter die onze copy write en samen met onze AD de meest crazy, straffe... euhm... dinges bedenkt?

SUPERMACHINE

Please view this page on a mobile device

Pop-Up Class

• Cronos

Eerst wat kickeren, daarna een hotdog naar binnen werken en uiteindelijk met een cocktail in de hand luisteren naar een inspirerende sessie van een topspreker.

Het leven kan van een jonge ondernemer kan mooi zijn.

Cronos was op zoek naar een concept om wat meer in contact te komen met jonge talenten en ambitieuze studenten. SUPERMACHINE bedacht Pop-Up Class, een plek waar studenten, jong-volwassenen en ervaren rotten samenkwamen voor inspirerende sessies, een hap en een pint.

popup class

DE UITDAGING

Jong talent ontmoeten

Soms, héél soms is een briefing bijzonder simpel. Cronos was op zoek naar een concept om jonge talenten en ambitieuze studenten te verzamelen, inspireren en vooral goesting te doen krijgen om te ondernemen. Hoe kon Cronos een community bouwen bestaande uit jong, aankomend talent en ervaren rotten in de ondernemerswereld? Hallo Pop-Up Class

ONZE AANPAK

Hier met die communicatie!

Lijsten, lijsten en lijsten vol met potentiële sprekers werden gereduceerd tot een shortlist met echte klassebakken, terwijl het designteam nadacht over een huisstijl passend bij de jonge en hippe doelgroep. Team social van SUPERMACHINE schreef een beknopte social media strategie om Pop-Up Class op korte termijn in de aandacht te zetten.Zo werden bijvoorbeeld bloggers ingeschakeld als ambassadeurs om zo het totale bereik van onze Pop-Up Class te verdu... Vertienvoudigen. Maar ook cateraars werden aangesproken, sprekers vastgelegd, gadgets gepimpt en alle PR werd verzorgd door onze fantastische dames van The Wicked PR

popup board image

DE UITWERKING

Hotdogs en talks

Drie jaar op rij, tien avonden aan een stuk werd de Antwerpse scene overspoeld met boeiende gastsprekers uit alle hoeken van België. En dit jaar deden we er nog een schepje bovenop. Samen met Albert Heijn België organiseerde we dit jaar ook Goodmorning Sessions! Een saaie keynote? Niks van! Een gezond ontbijt, waar een spreker gezellig mee aan tafel schuift. Om het te hebben over héél praktische problemen van jonge starters. 

NOOD AAN CREATIVITEIT?

HELLO@SUPERMACHINE.BE