Ah, trouwens...

Hadden we al verteld dat we dringend op zoek zijn naar een copywriter die onze copy write en samen met onze AD de meest crazy, straffe... euhm... dinges bedenkt?

SUPERMACHINE

Please view this page on a mobile device

STARTUP-PROGRAM

• Teamleader

Meehelpen aan het opzetten van een startup programma? Daar hoefde SUPERMACHINE niet lang over na te denken. Teamleader biedt jonge bedrijven een tool aan waarmee ze zowel hun customer relationship management als hun project management en facturatie op één plek kunnen beheren.

Onder het Startup Program kan elke startende onderneming die voldoet aan de voorwaarden de tool de volle zes maanden helemaal gratis gebruiken.

En SUPERMACHINE dan? Wij zorgden ervoor dat het programma tot bij de juiste mensen geraakte via een strakke website, vol coole animaties.

Startup Program

DE UITDAGING

Jonge starters bereiken

Teamleader is bij de grote spelers al een vaste waarde, maar wou ook een poot in de startup markt. Ze ontwikkelden een aangepast programma voor starters, nu de communicatie nog.

Via een dynamische website, op maat van de doelgroep, wilden ze het programma uitleggen met veel focus op storytelling. In de hoop zo een pak nieuwe klanten te overtuigen van de tool.

ONZE AANPAK

Dicht bij de doelgroep

SUPERMACHINE is zelf een jong bedrijf en kent het wereldje. Designers en copywriters kropen samen om die typische stijl van startups om te zetten in design en verhaal.

Belangrijk hierbij was zo dicht mogelijk bij de wereld van starters te blijven en op zoek te gaan naar hun grote frustraties. Daar werden de oplossingen die Teamleader voor bood aan gekoppeld.

DE UITWERKING

Storytelling en animatie

We kozen voor een duidelijke storyline, ondersteund met coole animaties om zo de startups op heel korte tijd te overtuigen van Teamleader.

Elke belangrijke feature van Teamleader kreeg een apart stukje op de site, net als de uitleg over het programma en een stevige call-to-action.

NOOD AAN CREATIVITEIT?

HELLO@SUPERMACHINE.BE